Murat Ağırel Son Dakika Olarak Duyurdu: Özlem Öz ve Tayyar Öz Çifti Hakkında Soruşturma Başlatıldı!

Dilan ve Engin Polat çiftinin kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarından tutuklandıktan sonra birçok fenomen mercek altına alındı. Bu isimlerin en başında da Özlem Öz ve Dr. Tayyar Öz çifti yer aldı. Gazeteci Murat Ağırel, X hesabından bir son dakika haberi paylaşarak Özlem ve Tayyar Öz’e soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Kısa süre içerisinde inanması güç bir servete kavuşan Dilan ve eşi Engin Polat’ın hayatı haklarında çıkan iddialarla altüst oldu.

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlamalarla MASAK radarına takılan Polat ikilisi 4 Kasım’da çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Polat davası tam gaz devam ederken, tüm gözler tıpkı Dilan ve Engin çifti gibi kısa sürede zenginleşen isimlere çevrildi.

Özlem Öz ve Dr. Tayyar Öz ikilisi, Avukat Feyza Altun’un “bu ikisine de bakmamız lazım” paylaşımını yaptığı günden beri dikkat çekmiş durumda.

Güzellik merkezi işleten, e-ticaretle uğraşan fenomen çift hakkında paylaşım yapan isimlerden biri de Gazeteci Murat Ağırel oldu.

Ağırel, köşe yazısında “Tayyar ve Özlem Öz çifti hakkında bir gelişme yaşanacağını duydum. Yazıyı baskıya girene kadar ilan edilirse şaşırmam. Sonrasında ise ismi kamuoyu tarafından bilinen diğer kişilere soruşturma başlayacağını öğrendim.” ifadelerini kullanmıştı.

Murat Ağırel, X (Twitter) hesabından son dakika açıklamasında bulundu. Buna göre Özlem ve Tayyar Öz ikilisi hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Öz ikilisi hakkında başlatılan incelemenin soruşturmaya dönüştüğünü belirten Ağırel, dosyaya engel koyulduğunu da açıkladı.

“İsmi kamuoyu tarafından bilinen diğer kişilere soruşturma başlayacağını öğrendim” ifadelerini kullanan Ağırel’in paylaşımını da buradan görebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x